På Det Lille Teater opfører man et juleeventyr fyldt med sjov, latter og en smule magi.

Årets magiske julebal i Gråsten

Julestemningen spreder sig som en varm og magisk bølge.

På Det lille Teater i Gråsten inviterer man alle børn og barnlige sjæle til det mest fortryllende juleeventyr “Nissernes Julebal”.

Forestillingen er fyldt med lystige nisser, magiske ønsker og en himmelsk dans.

I nisselandet har vægtene travlt med at forberede årets store julebal, hvor reglen er klar: Ingen må drille julemanden.

Magnusson og bondenissen er spændte og har begge et særligt ønske til julemanden om, hvem de vil have som deres selskab til juleballet. 

Nissepigen drømmer om en nat fyldt med dans sammen med juleprinsen på det hvide rensdyr. Hendes ønske deles af heksens hjælper og julefeens hjælper. 

Selv nissebørnene har et ønske om at få hjælp fra en af julemandens hjælpere, så de kan blive færdige i tide og deltage i ballet, hvor nissepigen håber at møde juleprinsen.

Forestillingen er instrueret af Gitte Asmussen og Kristina A. Gude-Hansen, der har skabt en magisk atmosfære, der vil fortrylle publikum og skabe uforglemmelige øjeblikke for både børn og voksne.

Forestillingen opføres fredag den 8. december kl. 18.30, lørdag den 9. december kl. 14.00 og 16.00, søndag den 10. december kl. 14.00 og 16.00

Billetter kan bestilles på 74 65 37 67 eller www.lilleteater.dk. ■

blank

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 24. november 2023

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.