Jonna Seemann blev Årets Gråstener. Her modtager hun et buket blomster af Gunnar Hattesen Foto Ingrid Johannsen  

Jonna Seemann blev Årets Gråstener. Her modtager hun et buket blomster af Gunnar Hattesen
Foto Ingrid Johannsen

Årets Gråstener blev Jonna Seemann

Hvert år uddeler Gråsten Handel den fornemme pris Årets Gråstener.  

Det er en pris til fællesskabet. Den uddeles til en person, som har gjort en særlig indsats for Gråsten, og for at udbrede kendskabet til slotsbyen. 

Årets Gråstener 2021 blev en markant butiksindehaver. Det var nemlig medindehaver af 2dreams, Jonna Seemann, som modtager den lokale Nobelpris. 

Formand for Gråsten Handel, Gunnar Hattesen, motiverede tildelingen.

“Initiativ har det aldrig skortet på hos Jonna. Jonna har netop fejret dametøjsbutikkens fire års fødselsdag sammen med Jane Hansen. Hun er lattermild, energisk og en kvinde med dine egne meninger om tingene. 

Det var hende, der sidste år fostrede ideen om Gråsten mærker, som blev en kæmpe succes. Utrætteligt sørgede hun for, at butikkerne sponsorerede flere og flere gevinster efterhånden som succesen med mærkerne blev større og større.  

Hun ringede til vinderne, der blev taget billeder og uddelt gevinster. 

Gråsten mærkerne omsatte for knap 9 millioner kroner. Imponerende. Der gik sport i det. Mange flyttede deres indkøb fra netbutikker til vores detailbutikker for at være med i konkurrencen”, sagde Gunnar Hattesen i motiveringen. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.