Artikelbeskrivelse

Året blev sparket ud i karateklub

Af Signe Svane Kryger
Det var en svedig fællestræning med sumobrydning som afslutning, der rundede året af i Gråsten Karate Klub. Børn og voksne i alle aldre sparkede den sidste rest af året ud af deres kroppe til juletræningen.
Salen var godt pakket op med hele 100 tilmeldte, hvoraf halvdelen var mødt op for at træne og opvise karate, mens resten af forsamlingen var tilskuere bestående af forældre, familie og venner, der var mødt op for at støtte klubben.
Efter alle deltagere var blevet grundigt opvarmet, gik den traditionelle sumobrydning i gang, hvor de mange karateudøvere blev inddelt på et voksen- og et børnehold.
Herefter gjaldt det om enten at skubbe modstanderen ud af kampområdet eller at få lagt modparten ned på gulvet for at vinde.
På børneholdet blev Martin Nicolaisen sumomester, mens det på voksenholdet var Rasmus Saul, der snuppede titlen som sumomester, og der blev dermed sat punktum for år 2015.
Aftenen blev afsluttet med gløgg, pebernødder, æbleskiver og hygge, hvorefter der blev ønsket god jul og lagt fremtidige planer for karatetræningen i det nye år. 

Gråsten Karate Klub sparkede den sidste rest af året ud af deres kroppe til juletræningen. Foto Signe Svane Kryger

Gråsten Karate Klub sparkede den sidste rest af året ud af deres kroppe til juletræningen.
Foto Signe Svane Kryger