Gammel gråstener ansat hos Bleshøy Optik

Bleshøy OptikOptikerassistent, Frederik Snejbjerg Pedersen, er blevet ansat hos i Bleshøy.  Foto Signe Svane Kryger

Frederik Snejbjerg Pedersen er blevet ansat som optikerassistent hos Bleshøy Optik, og han er vild med jobbet.

Frederik Snejbjerg Pedersen på 40 år, der er gammel gråstener, har 10 års erfaring på bagen inden for optikerbranchen. Han bor i Varnæs i dag.

Som barn kom han hos en urmager i Gråsten, hvor han hjalp til. Han kan godt lide kontakten med mennesker, hvilket har resulteret i, at han i dag er optikerassistent, hvor der er rig mulighed for netop dette.

Kan lide at hjælpe andre

”Briller er lige så individuelle som mennesker, så det er et spændende arbejde at være med til at finde de rigtige briller til den enkelte person samt sørge for, at folk ser godt ud både inde fra og udefra”, siger Frederik Snejbjerg Pedersen, som har lavet mange forskellige ting.

Han har snuset til grafikerbranchen og har arbejdet på et fritidshjem og har mange års butikserfaring inden for optikerfeltet. Arbejdet hos Bleshøy Optik er han glad for, da han får noget igen.

Godt arbejdsfællesskab

”Jeg føler, at jeg bliver hørt, og at mine idéer betyder noget. Det er et professionelt team, og det er et dejligt fællesskab, hvor der er plads til selvstændig tænkning”, smiler Frederik Snejbjerg Pedersen glad om sin nye arbejdsplads. ■