2Dreams fejrer fire års fødselsdag

I hele uge 17 fejrer 2Dreams fireårs fødselsdag med tilbud, konkurrencer og gæster.

Jane Betty Hansen og Jonna Seemann startede for fire år siden 2Dreams. To kvinder med en fælles drøm om at åbne egen butik. I dag, fire år senere, fejrer fireårs fødselsdag i tøjbutikken på Borggade i Gråsten.

Dagen krydres op 

Allerede mandag, der er førstedagen for fejringerne, var der fart på i butikken. Ejerne fortæller, at dagen gik “super godt”. 

I forbindelse med fejringen har 2Dreams opgraderet sortimentet. De sælger nu også alt fra mayonnaises, salt og dressing til ingefærshots og gin. 

Det er et samarbejde med Skagen og Naturens Køkken, der har gjort det muligt. 2Dreams er én af syv specialforhandlere, der sælger varer fra Naturens Køkken.

Godt fra starten 

Ofte taler man om opstartsfasen som en svær periode at overkomme. Det har ikke været tilfældet i 2Dreams, siger ejerne. 

“Udfordringen har på intet tidspunkt været i starten. Det var godt fra dag ét, hvor kunderne tog sindssygt godt imod os,” siger Jane Betty Hansen. 

Selvom det gik let i starten, har der det sidste år været udfordringer, der til tider har gjort det svært at drive forretningen. Kunderne har dog også her været en afgørende faktor, der har hjulpet de to ejere gennem en svær tid.

“Det er bl.a. på grund af kunderne, at vi har klaret os igennem de sidste 12 måneder,” siger Jonna Seemann. ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.