Slotsbakkens Flaglaug fejrer 25 år jubilæum.

25 års jubilæumsfest i flaglaug

Slotsbakkens Flaglaug kan fejre sit 25 års jubilæum.

Jubilæet skulle have været afholdt i 2020, men blev dengang aflyst på grund af covid-pandemien. 

Jubilæumsfesten og årsmødet bliver afholdt fredag den 18. marts kl. 1800 i Ahlmannsparken, hvortil laugets 33 medlemmer med ledsagere er inviteret til festmiddag med et særarrangement for ledsagerne, mens medlemmerne er til årsmøde. 

Derefter samles alle til festmiddag i BHJ-salen med festtale af Vagn A. Hansen,  underholdning med sange om det danske flag, og der vises billeder fra de forgangne 25 år 

Nye medlemmer

På laugets årsmøde skal der godkendes tre medlemmer til optagelse i lauget. 

Det er Henrik Frost, Stig Rosenbeck og Søren Thygesen Kristensen. 

Derudover skal der vælges sekretær, kasserer og ny formand, idet Mogens P. C. Jacobsen, ønsker at holde op som formand, men er villig til at fortsætte som medlem af laugets ledelse. Mogens P. C. Jacobsen stiftede lauget i 1995, og har nu fundet tiden rigtig til at overlade formandsposten til yngre kræfter.

Slotsbakkens Flag­hejsnings -og Ned­halings­laug af 15. juni 1995, glæder sig over også i fremtiden at kunne sætte flaget på Slotsbakken i Gråsten på alle Danmarks flagdage. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.