Klaus Hartung (nr. 2 fra venstre) er omgivet af nogle af hans kolleger i Bygma i Padborg. Yderst t.h. salgsassistent Aksel Hokkerup, som samlet har været i Bygma gruppen i 43 år. Nummer to fra højre er lagermedarbejder Bjarne Christensen, som har været hos BYGMA i Padborg i 7 år. Yderst til venstre er lagermedarbejder Kim Petersen, som har været ansat i 18 år.

40-års jubilar i Bygma i Padborg

Den helt store grill fra fremme hos Bygma i Padborg, da salgschef Klaus Hartung forleden fejrede sit 40-års jubilæum. 

Mange kunder, forretningsforbindelser, familie og kolleger deltog i jubilæumsreceptionen.

40 år og en måned er gået, siden Klaus Hartung den 15. juli 1984 startede som lærling hos trælastvirksomheden Jens Petersen & Co i Padborg, som i dag er en del af Bygma gruppen. ■

57 årige Klaus Hartung har opnået en imponerende milepæl i trælast- og byggebranchen. Og hans kone Gitte var naturligvis én af de mange gæster, som kom forbi for at fejre jubilaren.

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 27. august 2024

Skrevet af

Helle Hockerup
Helle HockerupSalgskonsulent
Ring 22 92 21 19

Fotos af

Helle Hockerup
Helle HockerupSalgskonsulent
Ring 22 92 21 19

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.