blank

Uddeler Peter Damgaard Madsen

SuperBrugsen i Padborg har stort overskud

I modsætning til mange søsterbutikker landede Padborg og Omegns Brugs­forening et overskud på 1,1 millioner kroner sidste år. 

Dagli’Brugsen i Kliplev hører foruden Super­Brugsen i Pad­borg og tre OK tanke til brugsfor­eningen. Det går med andre ord godt.

“Vi er glade for og stolte af det positive resultat, men det er også hårdt arbejde. Vi afventer handlen mellem OK og Coop for at se, hvad der kommer ud af det. Coop er en stor og omkostningstung kæde. Vi leverer mange penge til baglandet, som vi hellere ville bruge lokalt,” siger uddeler Peter Damgaard Madsen, der sammen med personale og bestyrelse lægger sig i selen for at holde SuperBrugsen i høje omdrejninger.

“Vi satser på at gøre noget lækkert ud af butikken. Vi gør meget ud af, der er rent og pænt og sørger for at holde en god hyldestandard. Vi har loyale kunder, hvoraf en stor del kommer fra Tysk­land. De handler især ind i weekenden og vil gerne have særlige danske varer som sild til påske, kammerjunkere om sommeren og rullepølse og survarer til jul. Vi sørger for hele tiden at have friske og indbydende varer i frugt og grønt afdelingen,” siger Peter Damgaard Madsen. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 31. juli 2024

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.