Så er vi færdige – fugleplatformen er klar til at modtage gæster.
Fugleplancherne er renset og sat op igen.

Flot udsigt over Møllesøen i Kruså

Ved Møllesøen i Kruså har Lokalforeningen Bov Smedeby Kruså har frivillige fået restaureret fugleplatformen til glæde for vandrere på Gendarmstien.

Platformen var tidligere i en elendig forfatning, Lokalforeningens formand, Mogens Therkelsen, kontaktede Gråsten Statsskovdistrikt for en renovering, men de havde på det tidspunkt ikke tid. De ville dog gerne betale for materialet til renoveringen, hvis foreningen selv kunne udføre arbejdet. ■

blank

Det har ikke været farligt at færdes på platformen, men den så elendig ud.

blank

Pensioneret selvstendige tømrer Peter Hansen fra Kruså er her igang med at afmontere det gamle gelænder

blank

Så er vi færdig med at afmontere, og det nye gelænder er sat op. Det var den første dag.

blank

H. C. Thordsen, pensioneret konsulent fra IBC, har været “holde ved ingeniør”

blank

Det er Peter Hansen der har planlagt, udmålt og tilpasset alt materialet – en uvurderlig hjælp. Uden ham havde det ikke lykkedes. Det er også Peter der har hjulpet ved Kollund Natur Univers

blank

Helen og Mogens Therkelsen kom forbi med kaffe og rundstykker til det arbejdende folk – de 2 har også leveret de ca 70 lærkebrædder som er brugt til det nye gelænder. Så det har været en ren pensionistopgave.

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.