[browser-shot url=”https://k-s-byg.dk” width=”650″ link=”https://k-s-byg.dk”]

Beskrivelse af K. Sørensen Byg

Jeg hedder Kristian Sørensen og jeg har arbejdet som tømrer i femten år. Godt håndværk kommer fra hjertet, men ekspertisen, fagligheden og erfaringen skal også være på plads, hvis man skal levere arbejde af høj kvalitet. Derfor har jeg dedikeret sidste femten år til tømrer- og snedkerfaget og har jeg tilegnet mig en stor ekspertise inden for faget.

Vision

For fem år siden startede jeg som selvstændig med virksomheden, K. Sørensen Byg, hvor jeg hver dag hjælper mine kunder med deres byggeprojekter. Har du et byggeprojekt du vil have hjælp til, så skriv en mail eller ring til mig.

GENEREL REPARATION

Reparation er en stor del af mit arbejde, det er oftes ikke nødvendigt med udskiftning. Mindre reparationsarbejde forlænge livstiden på huset.

TAG

Taget er husets skjold. Derfor er det vigtigt at taget på dit hus er solidt, så det kan holde til de tiltagende ekstreme vejrforhold vi oplever i Danmark.

DØRE & VINDUER

Jeg har gennem årene skiftet rigtig mange vinduer. En overgang blev der lavet vinduer i dårlig kvalitet, nu kan man heldigvis få den rigtige kvalitet til billige penge.

Læs mere om K. Sørensen Byg her:

Tømrer Gråsten K Sørensen Byg
K. Sørensen BygTømrer
Vejen til godt håndværk

Adresse:

Kirkegårdsvej 11, 6300 Gråsten

Hjemmeside:

Telefon:

+4523395426

Kontaktperson:

Kedde