Indlæser Begivenheder

Spændende sviptur til Stockholm og Helsinki

Onsdag den 1. juni

Efter opsamling kl. 8.00 i Ahlmannsparken i Gråsten kører vi med passende pauser til Nykøping, hvor vi forventer at være sidst på dagen.

Torsdag den 2. juni

kører vi videre til Stockholm, hvor vi skal opleve nogle af Stockholms seværdigheder. Der vil også blive tid til at gå på egen hånd og måske spise lidt frokost.
Kl. 17.00 sejler vi med Silja-Line ud igennem Stockholms smukke skærgård med kurs mod Helsinki.
Silja Lines færger er helt fantastiske. Der er mulighed for at nyde en lille ting på en af de mange små listige steder, shoppe i forretningsgaden eller nyde udsigten under udsejlingen.
Om aftenen er der arrangeret en overdådig buffet med øl, vin og vand – bagefter er der rig mulighed for at more sig.

Fredag den 3. juni

får vi skibets store morgenbord inden vi lægger til kaj i Helsinki – lige midt i byen. Her får vi en byrundtur, hvor vi skal se nogle af seværdighederne i Helsinki. Vi skal bl.a. se Sibelius Parken og Fjellkirken, som er smukt bygget ind i fjeldet.
Der bliver også lidt tid på egen hånd, eks. vis til et besøg i strøggaderne i Helsinki. Kl. 17.00 sejler vi mod Stockholm. Om aftenen er der igen kæmpebuffet ombord på Silja Line.

Lørdag den 3. juni

skal vi nyde indsejlingen til Stockholm, en flere timer lang tur ind gennem skærgården, inden vi kl. 9.30 atter lægger til kaj i Stockholm og bussen kører mod Helsingborg og videre over Sjælland til vi er tilbage i Gråsten sidst på aftenen.

– enkeltværelsestillæg kr. 300,-
Tillæg for udvendig kahyt kr. 250,- pr. person

Prisen inkluderer

3 overnatninger med morgenmad, heraf 2 på Silja Line’s færger (samme kahyt hver vej), 1 x middag, 2 x buffet m/øl, vin og vand på Silja Line, egen bus under hele turen, alle udflugter, rejselederbistand
Rejsegarantifonden nr. 2799

Tilmelding på telefon 74650850 eller mail@quorpsbusser.dk

Del dette på din fortrukne platform