Olsen Banden 50 år – Særudstilling

//Olsen Banden 50 år – Særudstilling
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Olsen Banden 50 år, særudstilling

I 2018 er det 50 år siden, at publikum for første gang kunne stifte bekendtskab med Danmarks mest folkekære forbryderbande; Olsen Banden. Vi besøger den eksklusive Olsen Banden særudstilling på Nordisk Films Scene 4 i København – scenen hvor de fleste af Olsen Banden-filmene blev indspillet. Vi ser kulisser fra filmene, som blandt andet bunkeren fra Jylland, Yvonnes hyggelige stue og Hallandsens pompøse kontor.

Efter opsamling kører vi over Lillebæltsbroen og Storebæltsbroen til Sorø, hvor vi spiser middagsmad på Støvlet Katrine. Derefter kører vi til København, hvor vi får en guided rundvisning i nogle af de mest ikoniske og mindeværdige Olsen Banden-scener.

Kaffen indtager vi på Svogerslev Kro, og derefter ser vi Roskilde Domkirke, hvor de fleste danske konger ligger begravet.

Pris kr. 695,- som incl. bus, rundstykke, middagsmad, entre og guide på Nordisk Films studier, kaffe og besøg i Roskilde Domkirke.

Opsamlingssteder

Kirketorvet, Sønderborg 7.30

Nybøl Kirke 7.45

Broager Kirke 7.50

Egernsund Elektriker 7.55

Ahlmannsparken Gråsten 8.00

Rinkenæs Bager 8.10

Annies Kiosk, Sønderhav 8.15

Elektrikeren, Kollund 8.20

Kruså Bankocenter 8.25

Bov Kirke 8.30

Cirkel K, Padborg 8.35

Dagli’ Brugsen, Kliplev 8.50

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Settings Ok