Indlæser Begivenheder

Heldagstur til Fanø

Efter opsamling kører vi over Ribe til Esbjerg. Undervejs holder vi en kaffepause.

Sidst på formiddagen er der afgang med færgen fra Esbjerg Havn til Fanø og overfarten tager ca. 15 minutter. Her stiger en lokal guide på bussen. Herefter skal vi opleve den naturskønne ø med fantastiske strande, hyggelige småbyer med gallerier og kunstmuseum. Fanø er 56 kvadratkilometer stor og har 3.200 indbyggere. Vi skal på en kort byvandring i øens største by, Nordby, hvor vi spiser middagsmad. Turen fortsætter til skipperbyen Sønderho, hvor der undervejs fortælles om Fanøs befolkning og dyreliv.

Vi får en flot og spændende tur i Sønderho ad de små stræder til Sønderho Havn. Desuden skal vi se Sønderho Kirke, der rummer 22 kirkeskibe. Sønderho byder på charmerende huse, hvor flere end 50 huse er fredet. I Sønderho drikker vi eftermiddagskaffe. Der bliver også en tur til stranden, som vi kører ad til Fanø Bad og videre ad Strandvejen til færgen og meget klogere på øen og dens charmerende historie og beriget af en fantastisk naturoplevelse.

Prisen inkluderer bustur, morgenkaffe og rundstykke, færge Esbjerg-Fanø t/r, lokalguide på Fanø i 5 timer, middag og eftermiddagskaffe.

Opsamlingssteder

Alsion, Sønderborg kl. 8.00

Nybøl Kirke kl. 8.15

Broager Kirke kl. 8.20

Elektrikeren, Egernsund kl. 8.25

Ahlmannsparken, Gråsten kl. 8.30

Bageren Rinkenæs kl. 8.40

Annies Kiosk, Sønderhav kl. 8.45

Bindzus, Kollund kl. 8.50

Kruså Bankocenter kl. 8.55

Bov Kirke kl. 9.00

Samkørselspladsen ved Kliplev kl. 9:15

Circle K, Rødekro kl. 9:35

Samkørselspladsen ved Hammelev kl. 9:55

Del dette på din fortrukne platform