Indlæser Begivenheder

Busrejse til Læsø og Skagen

Onsdag den 6. juni

Efter opsamling kl. 8.00 i Gråsten kører vi med bus op gennem Jylland til Rold Gl. Kro, hvor vi spiser middagsmad. Videre til Aalborg, hvor vi ser nogle af byens seværdigheder. Efter sightseeing i den nordjyske hovedstad kører vi videre til indkvartering på Tylstrup Kro. Her spiser i aftensmad.

Torsdag den 7. juni

Efter morgenmad kører vi over Sæbytil Frederikshavn, hvor vi sejler til Læsø med de specielle tangtage. Sejlturen varer 1½ time. Læsø er den største ø i Kattegat.

Ved Vesterø Havn møder vi vores lokalguide, som tager os med rundt på den dejlige ø. Han vil gøre os klogere på øen og dens historie. Vi besøger Læsø Saltsyderi. På Læsø besøger vi desuden Museumsgården. Vi besøger Vesterø Kirke og Østerby inden vi tager færgen tilbage til fastlandet og kører retur til hotellet for at spise aftensmad.

Fredag den 8. juni

Efter morgenmad kører vi til Skagen, og kører forbi Råbjerg Mile, Vippefyret, Det Hvide Fyr og Det Grå Fyr. Vi kører mod Grenen og det sidste stykke ud til Grenens spids med Sandormen. Her kan vi være to steder på en gang – nemlig både i Skagerak og Kattegat, da det er her, de to have mødes.

Vi besøger Holger Drachmanns Grav. inden vi kører til Skagens by, hvor vi ser havnen og slentrer en tur i byen på egen hånd. Herfra kører vi til Gammel Skagen med de flotte gule Skagenshuse med røde tage. Vi ser Den Tilsandede Kirke, som sandede til i 1795. I dag står kun tårnet tilbage.

Lørdag den 9. juni

Vi kører til Hirtshals, som ligger lige ud til Tannis Bugt. Hjemturen går over Viborg efter at en dejlig ferie på Toppen af Danmark er forbi.

Pris kr. 3.698,- pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse kr. 450,-

Med i prisen ophold i dobbeltværelse, 3x morgenmad, 4x middag, udflugter til Læsø og Skagen, tur til Sandormen og entre på museer.

Del dette på din fortrukne platform