Indlæser Begivenheder

Oplev Dannebrogs 800 års jubilæum i Estland

13. – 16.  juni 2019

15. juni 2019 er det 800 siden, Dannebrog faldt ned fra himlen i Estland. Det fejres med dansk folkefest i Tallinn, som byder på masser af festivitas, kongeligt besøg og spændende udstillinger. 

Grib chancen for at overvære denne spændende, historiske begivenhed.

Program

Torsdag 13. juni

Kl. 07.00 Afgang fra Ahlmannsparken i Gråsten. Efter opsamling kører vi over de tre broer – Lillebæltsbroen, Storebæltsbroen og Øresundsbroen – med passende pauser op til Nykøbing uden for Stockholm, hvor vi spiser aftensmad og overnatter på et fint hotel.

Fredag den 14. juni

Efter morgenmad kører vi ind til Stockholm, som vi oplever på en panoramatur med bus. Der bliver mulighed for at shoppe på egen hånd i Drottinggatan, som svarer til Strøget.

Sidst på eftermiddagen sejler vi til Tallinn. Du kan glæde dig til at opleve den smukke sejltur gennem skærgården. Om aftenen bliver der budt på en stor buffet med drikkevarer inklusive. Næste morgen kan du spise morgenmad og nyde den flotte indsejling til Tallinn.

Lørdag den 15. juni

Efter ankomst til den estiske hovedstad får vi en klassisk byrundtur i den gamle by. Og vi deltager i jubilæumsfestlighederne i Den Danske Konges Have i Tallinn, hvor H.M. Dronning Margrethe den 2. vil holde tale.

Sidst på dagen stiger vi atter ombord på skibet, der sejler tilbage til Stockholm. Om aftenen får vi igen en stor buffet med drikkevarer inklusive. Om morgen er der morgenmad på skibet.

Søndag den 16. juni

Efter ankomst til Stockholm kører vi med passende pauser tilbage til Sønderjylland, hvor vi ankommer sidst på aftenen.

Pris 3.795 kr. som inkluderer transport i moderne bus, 1 nat på hotel i Nykøbing inkl. aftensmad og morgenmad, panoramatur i Stockholm, 2 nætter i dobbeltkahyt på Tallink-Silja Line Stockholm-Tallinn med aften- og morgenbuffet inkl. drikkevarer, jubilæumsfest i Den Danske Konges Have i Tallinn og entre til den historiske dannebrogsudstilling, byrundtur til fods i Tallinns gamle bydel.

Tillæg for enkeltværelse 300 kr. Tillæg for udendørskahyt 200 kr pr. person.

Del dette på din fortrukne platform