Lone Gaarde Din Vinduespudser

Lone Gaarde benytter den nye teknologi, når hun pudser vinduer. Hun er glad for sit arbejde.

Vinduespudsning er blevet sjovere

Af Ditte Vennits Nielsen

36-årige Lone Gaarde i Padborg har i næsten ni måneder drevet vinduespudserfirma. Hun er glad for, at hun i juli 2020 sprang ud som selvstændig. Det gjorde hun for at få mere fleksibilitet ind i hverdagen. Hun er nemlig alenemor til to børn.

“Min kundekreds er spredt i den østlige del af Sønder­jylland. Fra Nord­borg til Sønder­borg. Fra Aabenraa til grænsen. Jeg pudser op til 2. sal og benytter den nye teknologi med kalkfrit vand, der ikke giver striber”, fortæller Lone Gaarde.

Derfor kan hun lade vinduerne lufttørre, uden at der kommer streger på dem.

Arbejdet som vinduespudser er blevet lettere, fordi Lone Gaarde slipper for at rende op og ned ad en stige dagen lang – det slider nemlig noget på kroppen.

Hun mener, det er en stor fordel at være kvinde i vinduespudserfaget.

“For de fleste mennesker har den opfattelse, at kvinder er bedre til at gøre rent end mænd. Det kommer mig til gode”, siger Lone Gaarde, som siden opstarten har hun fået banket en solid kundekreds op.

Bogholder

Ved siden af supplerer hun sit vinduespudserarbejde med at lave bogføring for firmaer. 

“Jeg har 12 års erfaring med bogholderi, så det er lidt svært at slippe helt”, siger Lone Gaarde, som i sin fritid kører supermoto sammen med sin 9-årige datter, Naja,. Det sker på hver deres motard motorcykel. 

Sønnen Mikkel på 12 år er en talentfuld gokart kører, der har opnået store resultater. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.