Ellen Trane Nørby (V) afviser vindmøller i Avmbøløsten.

Venstre afviser vindmøller i Avnbøløsten

De 11 V-medlemmer i Sønderborg Byråd afviser, at der skal opføres store vindmøller i Avnbøløsten.

“Venstres byrådsgruppe har fra start sagt, at folkelig opbakning til placeringerne har været væsentlig for os. Uden reel lokal opbakning, så lykkes vi ikke med den grønne omstilling”, siger Venstres politiske leder, viceborgmester Ellen Trane Nørby.

“Derfor har vi også være tilfredse med den massive deltagelse i de borgermøder og høringen som kommunen såvel som vi selv som parti, har arrangeret. Den opbakning er vigtig. Og derfor har vi også foreslået, at forslaget om vindmøller ved Avnbøl­østen udgik af kommuneplanen. Det forslag har der desværre ikke været politisk opbakning til”, fastslår Ellen Trane Nørby, som nævner, at Venstre gerne havde set Avnbøløsten taget ud af planen på baggrund af høringen. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 12. december 2023

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.