Torvedagene trak mange mennesker til Gråsten, og skabte masser af liv i byen.

Vellykkede Daisy Days i Gråsten

Torvedagene er en stærk tradition i Gråsten, hvor den første weekend i august er det faste tidspunkt år efter år.

Og samtidig nogle festlige handelsdage, hvor gråstenere, som er flyttet fra byen, kommer hjem for at opleve stemningen og møde gamle venner.

Årets Torvedage blev skudt i gang fredag morgen, hvor de handlende flankeret af borgmesteren tog den vanlige tur hen til Slotsgade for at lukke bommen for trafikanter.

Byens gader var prydet med flagallé for at markere den to dage lange fest.

Folk var i festhumør, programmet var enormt flot og endelig kunne Gråsten Handel få lov til at slippe festen og glæden løs i slotsbyen.

I store træk er formand for Gråsten Handel, Kim Stokholm, godt tilfreds med forløbet af Torvedagene, selv om han godt kunne have ønsket sig nogle flere mennesker.

“Vejret kunne ikke have været bedre, butikslivet bakkede godt op om arrangementet, og højdepunktet var fyrværkeriet”, siger Kim Stokholm. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.