Valdemarshus i Padborg. Arkivfoto

Valdemarshus fejrer 40 års jubilæum

Sundheds- og Aktivitets­­centret Valdemarshus i Padborg fejrer 40 års jubilæum. 

Jubilæums­festen holdes på Holbøl Landbohjem fredag den 11. januar. “Der er grund til at fejre en stor og god begivenhed. Valdemarshus er hver dag med til at give ældre borgere en mere lys og aktiv hverdag, og det vil vi gerne markere med en ordentlig fest”, fortæller formanden Carlo Jensen. 

Det er en enig bestyrelse, der har valgt at holde festen uden for hjemmets egne vægge. De frivillige skal nemlig også fejres og ikke slide i det, som de plejer. Derudover er der så mange tilmeldte, at der simpelthen ikke er plads nok på Valdemarhus. 

450 medlemmer

Sundheds- og Aktivitets­centret Valdemarshus har 450 medlemmer. Hver uge får centret besøg af mellem 500-800 brugere, som laver gymnastik, sløjd, håndarbejde, danser og spiller kort.

Der er et fint sammenhold i huset, og alle hjælper hinanden. 

Danse og sange fylder rigtigt meget på centret, og derfor har stedet sit eget kor, som ledes af Thomas Dohn. Koret underholder ved festen.

Der er indbudt kommunalpolitikere og samarbejdspartnere.

“Med en festmiddag, taler og underholdning af Johnny Reimar håber vi, at deltagerne får en fantastisk og uforglemmelig oplevelse”, siger Carlo Jensen. ■

Formand for Valdemarshus, Carlo Jensen glæder sig til jubilæumsfesten. Arkivfoto

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80