Unge gør klar til konfirmation

De store fester står for døren. Forleden havde konfirmanderne i Gråsten deres sidste konfirmationsforberedelse med sognepræst Hanne Beierholm Christensen før den store dag. ■

Nicklas Vester Benthin, Tørsbøl

“Jeg skal holde min konfirmation i en gildesal i Tørsbøl. Vi bliver 78 gæster. Vi er en stor familie. Jeg ønsker mig tøj og penge. Jeg vil gerne spare op til kørekort”.

blank

Simon Michelsen, Kollund

“Vi bliver 20 gæster. Det er fætre og kusiner, venner og bedsteforældre. Festen skal holdes på Providence. Jeg ønsker mig computer og penge. Jeg skal holde tale”.

blank

Maja Petersen, Adsbøl

“Vi holder festen hjemme med 60-70 gæster. Jeg ønsker mig mest penge, ny computer og ny seng. Jeg glæder mig til dagen, og har lavet takkesang”.

blank

Tilde Hallund-Tambor, Adsbøl

“Festen holder vi hjemme med 36 gæster, som får hummersuppe, mørbrad. Jeg vil være glad for det, jeg får, men gerne penge, fordi jeg jeg gerne vil spare op, så jeg kan blive læge”.

blank

Benjamin Callesen, Gråsten

“Vi bliver 50 gæster. Festen holder vi på Bryggen. Jeg ønsker mig penge, så jeg kan spare op til kørekort og bil. Jeg planlægger at holde tale”.

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.