Søren Hansen foran DagliBrugsen i Nybøl. 

Uddeler er faldet godt til i Nybøl

Selv om corona pandemien har gjort starten i nyt job anderledes, synes uddeler i Dagli’Brugsen Nybøl, Søren Hansen, at han er faldet godt til.

Søren Hansen kunne mærke, at han havde brug for nye udfordringer. Derfor skiftede han sidste år jobbet som uddeler i Dagli’Brugsen Fynshav ud med et nyt job. 

“Kunderne er venlige og har budt mig velkommen. De er positive og velstillede, og melder tilbage med ting, som kan gavne området og butikken,” siger han. 

Også medarbejderne har taget godt imod den nye uddeler. Uddeleren synes, at alle medarbejderne i butikken er indstillet på at samarbejde.

“Rejsen tegner rigtig godt. Det er et godt personale.”

På grund af coronapandemien har det ikke været muligt at afholde de arrangementer, Dagli’Brugsen normalt står for. 

Søren Hansen mener, at det havde fungeret bedre, hvis det var muligt at afholde arrangementerne. På trods af manglen på begivenheder, synes han dog, at kunderne har taget godt imod ham.

Det lokale er bedst

Dagli’Brugsen i Fynshav, som Søren Hansen før var uddeler syv år i, er noget større end den i Nybøl. Det giver andre udfordringer og nye spilleregler i hans arbejde.

“Kæden er den samme, men rammerne er noget mindre. Man har lidt mindre plads at arbejde med her i Nybøl, men det er en spændende udfordring.” 

Det er især butikkens areal og omsætning, der gør udfordringen anderledes. Det mindre areal betyder, at han skal være nøje med, hvor meget der bestilles hjem til butikken.

Søren Hansen er nu 47 år, og har arbejdet i COOP’s butikker i 26 år. Det meste af tiden i Dagli’Brugsen.

Det er ikke tilfældigt, at det netop er her, han har valgt at arbejde. Han synes, at kundekontakten er særlig i de mindre brugser, der samtidigt har et tæt forhold til kunderne, fordi de er forankret i det lokale.

Netop det lokale er noget, han værdsætter. Derfor har han allerede nu tænkt over arrangementer, der kan afholdes når Danmark åbner lidt mere op.

“Vi kan lave vinsmagninger, høstmarked og mange andre aktiviteter, der kan laves udenfor. Når vi nærmer os normale tilstande, kan det dyrkes lidt mere,” siger Søren Hansen. ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Fotos af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.