Travl erhvervsmand fylder 60 år

Af Ditte Vennits Nielsen
Ejer af Ingeniørgruppen Syd, Peer Mogensen, Kollund, fylder onsdag den 17. maj 60 år
Det var en tilfældighed som gjorde, at Peer Mogensen sammen med sin kone Birgit, kom til Sønderjylland.
Peers svigerforældre arvede nemlig et hus i Padborg. Peer og Birgit boede på det tidspunkt i København, hvor Peer var ansat i et stort rådgivende ingeniørfirma. De syntes, at vejen var for lang, når de skulle besøge Birgits forældre. Derfor valgte parret at flytte til Sønderjylland.
Peer Mogensen blev ansat i et firma i Sønderborg og grundlagde i 1997 sit eget firma – Ingeniørgruppen Syd. Firmaet har i dag 7 ansatte med afdeling både i Sønderborg og Padborg.
I fritiden har Peer Mogensen travlt med at spille golf. Desuden er han aktiv i Padborg-Kruså Rotary Klub og elsker god mad og vin.
Peer og Birgit flyttede for nylig fra deres skønne villa i Søndermosekvarteret i Padborg til Strandparken i Kollund. I 2003 var de selv med til at bygge de mondæne lejlighedskomplekser og har altid gerne ville købe en af lejlighederne. Det lykkedes, da een af lejlighederne kom på tvangsaktion.
Peer og Birgit har 3 børn og 3 børnebørn. Deres søn Martin er kommet med i firmaet i forbindelse med et kommende generationsskifte. 

Peer Mogensen er ejer af Ingeniørgruppen Syd.
Foto Ditte Vennits Nielsen