Gråsten vil fredag og lørdag bugne med gode tilbud, aktiviteter og musik. 

Fra kl. 12 er der helstegt pattegris ved Den Gamle Skomager.

Fra klokken 14-16 spiller MR Smoking Danmarks hyldest til Smokie.

Torvedage i Gråsten med hygge og aktiviteter

Gode tilbud, hygge og masser af musik er endnu engang hovedingredienserne, når Gråsten Handel fredag og lørdag holder torvedage i Gråsten, hvilket har været en fast tradition siden 1979.

Fredag begynder det klokken 9.30 med, at borgmester Erik Lauritzen lukker bommen. En halv time senere vil der være gratis morgenkaffe og rundstykker på Den Gamle Skomager.

Kræmmere og foreninger har igen i år boder i hele midtbyen og butikkerne gode tilbud. Der vil også være masser af underholdning blandt andet giver Den Kongelige Livgardes Tamburkorps koncert på Torvet kl. 10.30-11.00. Klokken 11.45 er der i øvrigt vagtskifte på slottet.

12.30 er turen kommet til Jesper Iversen, som optræder på Torvet. 2Dreams har modeshow kl. 16.00.

Brian O’Discoll & Friends er på scenen fra kl. 17.00-20.00.

På Den Gamle Skomager er der musik til ud på de små timer.

Festen fortsætter

Lørdag er der også gang i den. Fra klokken 9.00 til 14 er der børnekræmmermarked i hele midtbyen. Kræmmere, foreninger og butikker er åbne i samme tidsrum.

Fra klokken 11 optræder Dance all Over foran 2Dreams. ■

Skrevet af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.