Cafe Ludvig opføres på Det Lille Teater.

Teater om almindelige mennesker

Det lille Teater i Ladegårdskov har torsdag den 28. oktober premiere på Cafe Ludvig.

Forestillingen opføres fire gange: Torsdag den 28. oktober kl. 19.30, fredag den, 29. oktober kl. 19.30, søndag den 31. oktober kl. 19.30 og mandag den 1. november kl. 19.30.

Stykket handler om helt almindelige mennesker, som vi alle kender så godt, har hørt om eller har set på et eller andet tidspunkt i vores liv.

Vi møder en broget skare af mennesker, der med hver deres personligheder tegner livet og hverdagen på Café Ludvig der, som sine gæster, har set bedre tider. 

Med ironi og skarpe bemærkninger udrulles gæsternes skæbner og selvom det umiddelbart ser sort ud, skimtes der alligevel håb og lys forude. 

Billetter koster 90 kr og skal bestilles på www.lilleteater.dk eller 74 65 37 67 ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.