Talentfulde piger

To af Gråsten Boldklubs talentfulde U14 piger, Smilla Asmussen og Tilde Hallund-Tambor, har det seneste år været udtaget til DBU Talentcenter Syd og deltaget i 13 talentsamlinger som en del af en lang selektionsproces frem mod U16 landsholdet. 

“De har været udtaget til at spille en afsluttende kamp for DBU Jylland mod DBU Fyn på Monjasa Park i Fredericia sammen med 18 andre piger fra talentcenter syd, som en super god oplevelse samt punktum for året, da de efter sommerferien bliver U15 spillere. DBU syd vandt 10-3”, fortæller formand for Gråsten Boldklub, Mogens Hansen.

“Vi er som klub stolte over, at vi formår at få spillere med til disse DBU samlinger og så langt i forløbet sammen med nogle af de bedste U14 spillere i DK. Pigerne har været igennem en fantastisk udvikling på deres respektive årgang og det er så velfortjent, at de nu kan slå kapital af deres hårde arbejde i dagligdagen”, siger Mogens Hansen.

Pigerne træner og spiller til dagligt for holdfællesskabet Gråsten Boldklub og Broager UI og har begge også fået debut på U16 liga 1 holdet. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.