Uddeler Jesper Thomsen har fastansat Per Vadgaard Nielsen som kok i Det Grønne Køkken, som i 2015 rykkede til Egernsund. Foto Jimmy Christensen
SuperBrugsen overtager Det Grønne Køkken
SuperBrugsen i Gråsten overtager 1. februar Det Grønne Køkken på Sundgade 79 i Egernsund.
“Den eneste væsentligste ændring er, at grundlæggeren af køkkenet, Per Vadgaard Nielsen, bliver fastansat”, forklarer uddeler Jesper Thomsen om overtagelse af forretningen.
“Det Grønne Køkken kører videre i samme stil og med det samme menukort. Køkkenet fortsætter i Per Vadgaards ånd. Kunderne kommer ikke til at mærke forskel”, forsikrer Jesper Thomsen.
Chefkok på Det Gamle Rådhus i Gråsten , Sten Gredsted-Hansen, skifter ved samme lejlighed til Det Grønne Køkken, som den nu 63-årige Per Vadgaard Nielsen grundlagde i 2002. Han bor i Egernsund, og blev udlært kok i 1974.
Der bliver også tilknyttet en administrativ medarbejder i skikkelse af Louise Kählig fra Rinkenæs. I alt bliver der tilført 74 ekstra ugentlige timer til Det Grønne Køkken.
“Det Grønne Køkken er en veldrevet forretning, som kan give en god synergieffekt sammen med delikatesseafdelingen i SuperBrugsen”, siger Jesper Thomsen. ■
Skrevet af
Fotos af