Artikeldetaljer

Uddeler Jesper Thomsen har fastansat Per Vadgaard Nielsen som kok i Det Grønne Køkken, som i 2015 rykkede til Egernsund. Foto Jimmy Christensen

SuperBrugsen overtager Det Grønne Køkken

SuperBrugsen i Gråsten overtager 1. februar Det Grønne Køkken på Sundgade 79 i Egernsund.

“Den eneste væsentligste ændring er, at grundlæggeren af køkkenet, Per Vadgaard Nielsen, bliver fastansat”, forklarer uddeler Jesper Thomsen om overtagelse af forretningen.

“Det Grønne Køkken kører videre i samme stil og med det samme menukort. Køkkenet fortsætter i Per Vadgaards ånd. Kunderne kommer ikke til at mærke forskel”, forsikrer Jesper Thomsen.

Chefkok på Det Gamle Rådhus i Gråsten , Sten Gredsted-Hansen, skifter ved samme lejlighed til Det Grønne Køkken, som den nu 63-årige Per Vadgaard Nielsen grundlagde i 2002. Han bor i Egernsund, og blev udlært kok i 1974.

Der bliver også tilknyttet en administrativ medarbejder i skikkelse af Louise Kählig fra Rinkenæs. I alt bliver der tilført 74 ekstra ugentlige timer til Det Grønne Køkken.

“Det Grønne Køkken er en veldrevet forretning, som kan give en god synergieffekt sammen med delikatesseafdelingen i SuperBrugsen”, siger Jesper Thomsen. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Jimmy Christensen
Jimmy ChristensenFotograf
Ring 29 25 95 50