Uddeler Jesper Thomsen havde godt nyt med til generalforsamlingen. SuperBrugsen fik et millionoverskud.

SuperBrugsen får flot overskud

SuperBrugsen i Gråsten kom ud af 2021 med et flot overskud.

På den årlige generalforsamling i Gråsten og Omegns Brugsforening gennemgik uddeler Jesper Thomsen regnskabet, som viste et flot positivt resultat.

“Overskuddet blev på 1,415 millioner kroner efter skat”, oplyste en tilfreds Jesper Thomsen, der har været uddeler siden 2002.

Jesper Thomsen kunne oplyse om pæne omsætningsstigninger og bidrag til resultatet på stort set alle forretningsområder.

Omsætningen blev øget, og det lykkedes på trods af øgede omkostninger til blandt andet energi at holde omkostningerne i ro.

Resultatet anses af bestyrelse og den daglige ledelse som tilfredsstillende. Ligesom bestyrelse og ledelse ser meget positivt på fremtiden for SuperBrugsen i Gråsten som områdets største dagligvarebutik. ■

Generalforsamlingen blev holdt på Gråsten Landbrugsskole med mere end 100 deltagere. 

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.