SuperBrugsen i Broager bygger velfærdsfaciliteter til personalet – det har været planlagt længe og står færdigt op til jul.

SuperBrugsen bygger velfærdsfaciliteter

SuperBrugsen i Broager er ved at bygge velfærdsfaciliteter som bad, kantine og opholdsrum til personalet. 

Det har været planlagt længe og ventes at stå færdigt til november eller i starten af december, så de ansatte får optimeret deres arbejdsvilkår. Derudover har de travlt med at betjene kunder i butikken og sætte varer på hylderne, for selv om der er Smalhans i mangen hjem, skal folk fortsat have noget til ganen og lækkersulten.

Når Sønderborg Forsyning næste år går i gang med kloakseparering i bymidten i Broager, skal pladsen foran SuperBrugsen lægges om, og belægningen i Storegade og på centrale strøg fornyes.

“Jeg har ikke hørt noget for nylig om, hvor langt planerne er. Jeg afventer. Vi ser, hvad der kommer,” siger Michael Næsby, der skal have en placering til OK Tanken ved Brugsen, som skal være nyopført andetsteds i byen, før han river den gamle ned. ■

Kloakeringsarbejder i Broager kommer til at vare længe og står på i flere år.

blank

OK Tanken i Broager skal flytte, når bymidten lægges om, men hvor den fremover placeres, er ikke afgjort endnu.

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.