Uddeler Jesper Thomsen indsamlede 10.750 kr. til Knæk Cancer landsindsamling. Arkivfoto

Stor opbakning til Knæk Cancer

SuperBrugsen i Ulsnæs Centret solgte sidste uge rabatkuponer for at samle ind til Knæk Cancer.

En 50’er kostede rabatkuponen og så fik man 20% rabat på sit næste køb.

Man kunne støtte en god sag og samtidig spare på sit næste indkøb. Det tilbud benyttede rigtig mange kunder i Super Brugsen i Ulsnæs Centret sig af. Og butikken kunne ved ugens udgang notere, at der var solgt rabatkuponer for i alt kr. 10.750,-. Et beløb, der ubeskåret går til den landsdækkende Knæk Cancer indsamling. 

”Vi er meget stolte over, at vores kunder bakkede så godt op om initiativet. Vi takker mange gange for den store støtte,” siger uddeler Jesper Thomsen. På grund af beløbets størrelse, kunne man lørdag aften også finde Super Brugsen blandt de navne, der rullede over skærmen i TV2s store indsamlingsshow Knæk Cancer Live.

For uddeler Jesper Thomsen og hans medarbejdere i SuperBrugsen i Gråsten var det helt naturligt, at støtte op om Knæk Cancer indsamlingen i uge 43.

”Alle har på én eller anden måde en relation til kræft. Derfor var det oplagt for os, at være en del af det,” fortæller uddeler Jesper Thomsen om baggrunden. Super Brugsen i Ulsnæs Centret er klar på at gentage aktionen næste år. ■

Skrevet af

Lene Neumann Jepsen
Lene Neumann Jepsen Kommunikationskonsulent
Ring 31 17 05 27