Bettina Aagaard har været behandler i 12 år og har klinik dels på Hærvejen i Bov, dels i Aabenraa.

Speditør blev behandler

Bettina Aagaard giver ansigtszoneterapi.

Oprindeligt er hun uddannet speditør, som hun var beskæftiget som i 20 år.

På et tidspunkt fik hun problemer med kroppen og fandt ud af, at hun havde fødevareallergi.

“Jeg begyndte at interessere mig for kost, ernæring og træning”, fortæller Bettina Aagaard, som tog en uddannelse indenfor området.

“Jeg fandt hurtigt ud af, at det hjalp mig enormt. Når jeg kunne hjælpe mig selv, ville jeg også gerne hjælpe andre. Derfor startede jeg min klinik op ved siden af mit job som speditør”, fortæller Bettina Aagaard, som efter to år havde så mange klienter, at hun sagde jobbet op som speditør. 

For tre år siden flyttede Bettina Aagaard til Aabenraa, men fik et behandlerrum på Hærvejen i Bov. 

Ved siden af underviser hun i yoga, pilates, helbredsøvelser og energitræning. Holdene trænes i Grænsehallerne i Kruså og i Aabenraa. 

Bettina Aagaard har lavet sit eget træningssystem, hvor der tages hensyn til den enkelte – både mentalt og kropsmæssigt. 

Om to uger åbner hun også klinik i Aabenraa. I den forbindelse kører hun et efterårstilbud på ansigtszoneterapi ogJapansk lifting. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.