Artikelbeskrivelse

Sæsonafslutning i Broager

Af Finn Wogensen
Ældre Sagen i Broager havde forleden sæsonafslutning i krolf, minigolf og petanque.
I alt har 90 medlemmer af Ældre Sagen deltaget i idrætsaktiviteter siden april på de tre baner.
Der skulle findes vindere i hver disciplin og ved en sammenkomst på Kernehuset blev vinderne og taberne udråbt. Der blev uddelt premier til de første og trøstpremier til de sidste. Alt i alt en stor sportslig begivenhed i Ældre Sagen.
1. pladsen i petanque gik til Tove Bred, men Aksel Junker besatte 2. pladsen. I Krolf var det Kathrine Nygaard, Erik Jørgensen og Bent Matthiesen, der løb med medaljerne. Tøge Zachariassen vandt i minigold.

Sæsonafslutning i Broager Ældre Sagen i Broager havde forleden sæsonafslutning i krolf, minigolf og petanque. I alt har 90 medlemmer af Ældre Sagen deltaget i idrætsaktiviteter siden april på de tre baner. Der skulle findes vindere i hver disciplin og ved en sammenkomst på Kernehuset blev vinderne og taberne udråbt. Der blev uddelt premier til de første og trøstpremier til de sidste. Alt i alt en stor sportslig begivenhed i Ældre Sagen. 1. pladsen i petanque gik til Tove Bred, men Aksel Junker besatte 2. pladsen. I Krolf var det Kathrine Nygaard, Erik Jørgensen og Bent Matthiesen, der løb med medaljerne. Tøge Zachariassen vandt i minigold. Tøge Zachariassen vandt pokalen i minigolf. Fotos Finn Wogensen
Tøge Zachariassen vandt pokalen i minigolf. Fotos Finn Wogensen