Rejseinvitation fra Sinnerup

Af Ditte Vennits Nielsen

Butik Sinnerup, der ligger i Galerie Flensburg er i færd med at forberede sig på en længere rejse med forskellige stationer.
Første del skal finde sted med lette kufferter, og derfor sættes alle varer ned – også i forvejen nedsatte varer – med hele 25%. Butikschef Henriette Novak er sikker på, at der nok skal blive rift om de gode mærker til de gode priser. Afgang fra station 1 er allerede nu på torsdag d. 2.marts, og hvor længe Sinnerup vil være at finde med sin nuværende beliggenhed afgøres af, hvor hurtigt varerne bliver solgt, men målet er meget lette kufferter. Herefter vil Sinnerup mellemlande på 1. etage, hvor mellemstationen vil vare i 1 1/2 til 2 år, inden man endelig når endestationen, nemlig Angelburger Strasse.
I mellemtiden kan kunderne følge med i det storslåede byggeri på hjemmesiden og på facebook. Det er svært at sige, hvornår station 3 står helt indflytningsklar, men i løbet af ultimo 2018 eller i starten af 2019, det er også spørgsmål om hvornår byggetilladelsen falder på plads. siger en rejseklar Henriette Novak.

Et rejseklart team bestående af Sandra, May-Britt, Kristina, og Henriette. Foran Björn – der glæder sig til at invitere kunderne med på rejsen.