blank

Årets Ildsjæl i Gråsten Boldklub blev Pia Hagge.

Pia Hagge blev Årets Ildsjæl

47-årige Pia Hagge, Alnor, blev forleden kåret til Årets Ildsjæl i Gråsten.

Ud over blomster, diplom og klapsalver, blev der ildsjælen stor hæder og anerkendelse til del, da hun til sin egen overraskelse blev kaldt op for at modtage hyldesten.

“Pia Hagge er med i det hele i Gråsten Boldklub. Hun arbejder i bestyrelsen, laver mad til fælles spisning, tager sig af seniorholdene, sælger øl, pølser og vand, gør rent, rydder op og handler ind. Både hun selv og hendes mand Bo og begge drenge har været aktive i klubben gennem alle årene,” fortæller Lars Vinter-Hansen, der indstillede Pia Hagge til Årets Ildsjæl i Gråsten.

Serie Bold

Hun lægger et enormt arbejde i det, der hedder Serie Bold. Pia Hagge gør en stor og værdifuld indsats for alle i Gråsten Boldklub og er et godt forbillede for alle medlemmer, hedder det i motivationen, der rørte prisvinderen til tårer.

“Jeg prioriterer min tid mellem familien og det, der gør mig godt. Det gør det at være i boldklubben på Årsbjerg. Det giver mig så meget,” siger Pia Hagge, der trods svær sygdom vinder ny energi på boldbanerne og i klubhuset. ■

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.