Ulrik Jeppesen er glad for at stå i spidsen for Perronen. Foto Lene Neumann Jepsen

Perronen i gode hænder

Sidste år overtog Ulrik Jeppesen Perronen på Kongevej i Gråsten. Han ser tilbage på en lærerig tid, som han ikke vil være foruden.

Den lokale gråstener havde forinden ingen erfaring med drift af en forretning, vareindkøb eller lignende. Det var bevidst, at han ville prøve noget nyt og noget helt andet. Det var for ham den bedste chance, at overtage en velfungerende forretning fra den tidligere ejer Lissi Nielsen.

”Min fornemste opgave var at holde standarden, som Lissi havde lagt,” fortæller Ulrik Jeppesen, der ikke vil pille ved det gamle, men gerne sætte lidt sit eget præg på forretningen.

Nyt område

I de sidste mange måneder har han kunnet samle erfaring og lært meget, ikke mindst om sig selv. 

”Det har været hårdt, men også lidt som forventet. Jeg er mest overrasket over mig selv og hvor meget hængepartier kan nage mig,” siger ejeren, der har brug for, at der er styr på tingene.

Ulrik Jeppesen kommer fra en baggrund som pædagog på Rønshoved Skolehjem og Ungekonsulent ved Tønder Kommune. Netop hans erfaring i at arbejde med unge mennesker, kommer også frem på Perronen. 

Her er 6 ud af 8 medarbejdere netop unge.

”Det kræver en anden måde at arbejde med unge, men det er dejligt at se når tingene lykkes for dem,” forklarer Ulrik Jeppesen sin sammensætning af medarbejdere.

Selvstændighed

”Jeg er rigtig glad for det nye liv som selvstændig og den frihed det giver,” fortæller Ulrik Jeppesen, selvom det betyder, at han måtte arbejde på sin bryllupsdag. 

”Vi blev gift om formiddagen, men resten af dagen måtte jeg tilbage bag disken på grund af sygemeldinger,” fortæller han. I dag har Ulrik Jeppesen to børn sammen med konen Malene og parret bor i Alnor.

På trods af en lidt anderledes bryllupsdag, ser han tilbage på det nye kapitel med begejstring. 

”Det er gået rigtig godt. Jeg havde ikke turde håbes på, at det lykkedes så godt,” fortæller Ulrik Jeppesen smilende. Han er glad for, at han allerede kan trække sig ud af aftenvagterne og ikke skal være til stede 80 timer om ugen, da medarbejderne har styr på det.

Med den voksende erfaring, vil der efterhånden blive bedre tid og han kan være mere fremadskuende. 

”Nu ved vi hvilken effekt Oldtimerløbet og andre arrangementer som den kongelige families sommerbesøg har på vores travlhed. Det kan vi være bedre indstillet til i den nye sæson,” nævner Ulrik Jeppesen. ■

Tekst og foto af

Lene Neumann Jepsen
Lene Neumann Jepsen Kommunikationskonsulent
Ring 31 17 05 27