Artikelbeskrivelse

Det er en stor weekend for Gråsten, når der er Oldtimerløb. Der bliver lagt mange penge i byen, men det sker ikke i år, hvor byen er hårdt ramt i forvejen.

Oldtimerløbet i Gråsten aflyses for 2. år i træk

Lions Club i Broager-Gråsten har valgt at aflyse Oldtimerløbet for 2. år i træk på grund af usikkerhed om corona-restriktionerne.

I 2020 skulle Danmarks største veteranløb være afholdt for 30. gang, inden pandemien fik oldtimerløbet til at aflyse. Det samme er så sket igen i 2021.

Aflysningen ærgrer Lions-folkene

“Vi havde planlagt vores 30-års jubilæum. Dette jubilæum har vi til gode. Det var en mærkelig fornemmelse, at vi skulle aflyse vore traditionsrige løb for veterankøretøjer”, fortæller Erik Krogh fra Lions Club Broager-Gråsten, som havde planlagt Oldtimerløbet til den 29. maj.

Lægger mange penge

Oldtimerløbet er en stor weekend for hele Gråsten. Der bliver lagt mange penge i byen. 

“Vi tror ikke, at det bliver muligt at gennemføre Oldtimerløbet i år, da det vil være svært at forstille sig, at vi kan mødes 4-5.000 mennesker på Ringriderpladsen i Gråsten. Myndighederne kan heller ikke give os nogen klar udmelding, så derfor har vi taget beslutningen om, at løbet desværre også aflyses”, siger Erik Krogh, som håber, at COVID-19 er overstået i 2021, så Oldtimerløbet kan løbe af stablen 28. maj 2022.

Lions sender i disse dage information ud til alle veteranklubber i Danmark med info om aflysningen.

Rent økonomisk efterlader aflysningen et større indtægtshul i klubkassen, men Lions sparer så udgiften til Oldtimerprisen. 

Erik Krogh siger, at Lions er klar igen næste år, og så håber man, at de lokale vil blive vil blive ved med at støtte arrangementet. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83