Mette Ingwersen har lavet slagsang om Oldtimerløbet, der løber af stablen lørdag den 27. maj.

Oldtimerløbet har fået sin helt egen slagsang

Oldtimerløbet har fået sin helt egen slagsang. 

Og det er ikke hvem som helst, der står bag den.

Det er Mette Ingwersen og nogle piger fra Gråsten, som har taget initiativ til, at Oldtimerløbet skulle have sin helt egen slagsang.

I foråret har de stikket en dansk tekst sammen og sangen hedder Oldtimerløbet Gråsten. 

Efter teksten var færdig, gik Mette Ingwersen til sin producer, TF-Studiet, ved tidligere trommeslager fra Bamse Venner, nu ved Kandis og tidligere guitarist fra Bamse Venner nu ved Stig Rossen & Vennerne, Peter Bødker.

“Jeg ville gerne have, de lavede en melodi med rigtig gang i den. Jeg skal love for, at drengene har givet den gas og lavet et virkeligt flot arbejde med diverse akustiske instrumenter”, fortæller Mette Ingwersen, som forleden var i Brabrand med pigerne for at indsynge sangen i FT-Studiet. 

Det er Broager-Gråsten Lions Club, som står for Oldtimerløbet. De har givet tilladelse til, at Mette Ingwersen må offentliggøre sangen lørdag den 27. maj før optoget starter.

Den lokale sanger kommer forbi Ulsnæs Centeret på Sildekulen og herefter kører hun ind på Torvet i Gråsten for at synge sangen. Herefter går turen op på Ringriderpladsen, hvor hun synger sangen kl. 12.00.

Om aftenen synger Mette Ingwersen slagsangen på Den Gamle Skomager.  ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.