Uddeler Jesper Thomsen

OK-tankstation i Gråsten gør klar til genåbning

Fra uge 43 vil benzin og diesel igen begynde at flyde på OK-tankstationen ved Ulsnæs Centret.

Når anlægget åbner igen, bliver der nemmere tilkørsel og opsat en ny ladestander til elbiler

Genopbygningen af OK-tankstationen er begyndt, efter den blev ødelagt i forbindelse med en bilbrand d. 10. august.

Det er Gråsten og Omegns Brugsforening, der ejer tankstationen, og de glæder sig til igen at kunne åbne for hanerne.

“Det er beklageligt, at kunderne ikke har kunnet tanke her i en længere periode. Skaderne var desværre så store, at det har krævet en komplet genopbygning, og det har kostet både tid og ressourcer. Men nu ser vi fremad, og vi glæder os til snart at præsentere et helt nyt anlæg,” siger uddeler Jesper Thomsen fra Gråsten og Omegns Brugsforening.

Nemmere for kunderne

Brugsforeningen har benyttet muligheden til at optimere brugeroplevelsen, og derfor bliver der fremover nemmere tilkørsel til den nye tankstation.

“Anlægget bliver drejet en omgang i forhold til tidligere, så der bliver nemmere adgang. Nu vil kunderne køre direkte ind til standerne,” forklarer Jesper Thomsen.

Som noget nyt vil det også være muligt for bilister med nyere dieselbiler at tanke AdBlue direkte fra standeren.

Ny el-ladestander 

Kunderne får desuden adgang til en ny OK-ladestander til elbiler, der skal stå på parkeringsarealet. Det er Rødekro-firmaet, Hamag, der er leverandør af denne type ladestander, der har en effekt på 22 kW, som ved hjælp af et type 2-stik kan lade det, der svarer til cirka 1,5 kilometer i minuttet.

“Vi har allerede haft en ladestander til de af vores kunder, der har en elbil. Nu får de en ny model, så det bliver på alle måder en moderne tankstation, kunderne snart får glæde af,” siger Jesper Thomsen, som forventer, at kunder kan begynde at tanke igen efter efterårsferien.

Den nye tank kommer til at koste godt 2,5 millioner kroner. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83