Palle Hansen

Nyt tiltag til trængte butikker

Business Aabenraa giver de trængte butikker i Aabenraa Kommune en hjælpende hånd med at få solgt varer under Coronakrisen.

Hjælpen består af en fælles webshop for virksomheder i hele kommunen. Det giver den geografiske placering en ny og helt underordnet betydning.

Folk kan nu handle og betale online på webshoppen, og ordrene leveres indenfor 1-2 hverdage og helt uden beregning. Varerne leveres af medarbejdere fra KIS, og de bestilte ordre afleveres ved døren.

Det er særdeles vigtigt at støtte og handle lokalt – enten fysisk eller på aabenraashop.dk, hvilket den nye webshop er behjælpelig med. 

Varesortimentet skiftes løbende, og alle virksomheder er velkomne til at lægge varer på webshoppen. Business Aabenraa vil gøre alt for, at butikkerne kan komme så nænsomt over krisen, som overhovedet muligt. Derfor har de taget dette nye tiltag i brug. Det er ganske gratis for virksomhederne at bruge denne platform.

Lokale varer

I Padborg er Palle Hansen fra Padborg Shopping glad for den nye ordning. Han har allerede lagt flere varer op med god respons. 

“Det er en enestående mulighed både for forbrugerne, men sandelig også for butikkerne til at holde gang i hjulene”, siger Palle Hansen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80