Lena Schmüser og Andreas Thomsen Nøhr er nye partnere i Nybolig Padborg.

Nybolig Padborg får ny partner

Nybolig Padborg og Gråsten samles til en forretning i Padborg, og tidligere filialdirektør i Sydbank i Sønderborg, Andreas Thomsen Nøhr, bliver nye partner som led i et generationsskifte, når Ole Jepsen går på pension i 2022.

Nogle gange skal der markante forandringer til for at gøre en stærk forretning endnu stærkere. Og det er netop, hvad Nybolig-indehaver Lena Schmüser er i gang med. 

Hun har netop samler sine to forretninger i en og får ny partner i tidligere filialdirektør i Sydbank og uddannet ejendomsmægler Andreas Thomsen Nøhr.

Aktiviteterne i Nybolig Gråsten flyttes til Nybolig Padborg, som bliver det nye makkerpars samlede forretning, hvorfra de vil håndtere kunder både i Gråsten og Padborg. Det nye partnerskab er et led i et generationsskifte, da indehaver Ole Jepsen går på pension i 2022.

“Jeg er rigtig glad for, at Andreas og jeg bliver partnere. Andreas kommer med en betydelig erfaring og viden og så er han bosiddende i Gråsten med sin kone og 3 børn, hvor han har et kæmpe netværk. Det er Andreas´ ønske at komme back to the roots og komme meget tættere på kunderne som ejendomsmægler. Samtidig er det vigtig at finde en tung profil til at træde i Oles fodspor”, siger Lena Schmüser.

Skifter job

Sammenlægningen kommer også til at betyde nye karriereveje for ejendomsmægler Anders Dyrgaard, som hidtil har været daglig leder i Nybolig Gråsten. Han skifter til forretningens tætte erhvervspartner Nordicals i Sønderborg.

“Jeg vil gerne sige tak for indsatsen til Anders. Jeg er ikke i tvivl om, at vi også får et stærkt samarbejde fremadrettet”, siger Lena Schmüser.

Hun ser sammenlægningen og indtrædelsen af den 38 årige Andreas Thomsen Nøhr som en klar styrkelse af forretningen.

“Ejen­doms­mægler­branchen har ændret sig og er blevet langt mere dynamisk og digital. Derfor giver det god mening at samle kræfter i en forretning og sætte det stærkeste hold, og det er det, vi har gjort her”, siger Lena Schmüser, der har store forventninger til det nye setup.

Andreas Thomsen Nøhr ser frem til at blive partner i Nybolig Padborg sammen med Lena Schmüser.

“En gang imellem skal man vende kortene, og jeg kan mærke, at det samarbejde, vi kommer til at få og den daglige kontakt med kunderne samt vores fælles ambitioner for at vækste i forretningen, bliver helt fantastisk. Jeg kan ikke vente med at komme i gang” siger Andreas Thomsen Nøhr, der er formand for Gråsten Ringriderforening.

Lena blev i juli måned gift på Fanø med sin mand Nils Schmüser og bor i Kollund. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.