Merete Lund Brock og Henning Brock har fået ny partner i home. Det er 30-årige Jens Sandell-Duus, der bor i Avnbøl. 

Ny partner i home Broager og Sønderborg

Ejendomsmægler Jens Sandell-Duus bliver partner hos Merete Lund Brock og Henning Brock.

Der er kun en ting at gøre, når man vil holde på de bedste: Inviter dem ind i fællesskabet.

Det er ejendomsmægler-parret Merete Lund Brock og Henning Brock helt bevidst om. Derfor ser de det også som en helt naturlig udvikling, at 30-årige Jens Sandell-Duus er blevet partner i home-butikken i Broager og Sønderborg.

“Jens er udlært og har været hos os i fem år. Han har udviklet sig til en dygtig ejendomsmægler, som vi ikke er i tvivl om skal være med på home-holdet”, siger Merete Lund Brock.

“Jens er yderst vellidt hos kunderne, fordi han altid knokler for at opnå et resultat. Og så er han loyal, vedholdende og samvittighedsfuld som person. Alt det, både vi og kunderne sætter pris på”, siger Merete Lund Brock.

Dygtig sælger

Udover at være en dygtig sælger, ligger der selvfølgelig også personlig sympati og fælles værdier bag beslutningen, nævner Merete Lund Brock og Henning Brock.

“Når man rykker så tæt på i et arbejdsfællesskab, som vi gør som ejendomsmæglere, hvor man er meget afhængige af hinanden, skal kemien være i orden”, understreger Henning Brock.

“Man bliver jo lidt som en lille familie, når man arbejder så tæt sammen i hverdagen”, siger Henning Brock med et smil.

Startede i Broager

Jens Sandell-Duus, der er opvokset på Kegnæs, er glad for partnerskabet.

“Jeg har fra dag et af set meget op til Merete og Henning. Jeg har altid syntes, er byens bedste ejendomsmæglere2”, siger Jens Sandell-Duus, der startede sit mæglerliv i Broager under Henning Brocks vinger.

“Han var som en mentor for mig og udviklede mig rigtig meget – både som ejendomsmægler og som menneske. Senere kom jeg ind til Sønderborg, til Merete, som finpudsede mine kompetencer”, siger Jens Sandell-Duus.

At have haft dem begge som mentor, ser han som et stort plus.

“De er to meget forskellige mennesker og ledere, hvilket nok også er grunden til, at de er så gode sammen”, vurderer den nyudnævnte partner.

Bor i Avnbøl

Privat bor han i Avnbøl sammen med sin familie – hustruen Camilla og deres fire børn i alderen 3-10 år.

“Allerede som lille dreng vidste jeg, at jeg skulle arbejde med salg. Jeg har altid haft en stor interesse for huse og kundekontakt”, fortæller Jens Sandell-Duus, der har elsket alt med godt købmandsskab så længe, han kan huske.

I sin sparsomme fritid er han frem for alt familie-menneske.

“Jeg og min egen familie tilbringer meget tid sammen med mine tre søskende og mine forældre, der stadig bor på Kegnæs, hvor jeg er vokset op. Ellers ser jeg venner og styrketræner også en del”, fortæller Jens Sandell-Duus, som bor i en 70’er villa, som de er i gang med at sætte i stand.

“Det går der også noget tid med. Og så støtter vi op om Blans Friskole, hvor børnene går. Her skal lægges lidt arbejde i fritiden i form af rengøring og arbejdsdage, men det gør vi gerne, og vi nyder fællesskabet”, siger Jens Sandell-Duus. ■