Bov Kro har ansat 44-årige Greg Williams (th) som ny kok. Han får også ansvaret for uddannelsen af kokkeelev Kristian Knudsen Jensen.

Ny kok på Bov Kro stammer fra New Zealand

Bov Kro har fået ny kok, nemlig 44-årige Greg Williams.

Han stammer fra New Zealand og bor i Padborg.

Kontakten til Bov Kro opstod ved lidt af et tilfælde.

“Jeg mødte på en gåtur en fra lokalområdet, da vi begge var ude at lufte hund. Vi faldt i snak. Jeg fortalte, at jeg var kok i Ry ved Skanderborg, men gerne ville have noget tættere på. Så fik jeg at vide, at Bov Kro søgte en kok. Hvor heldig kan man være. Nu har jeg fået ønskejobbet”, siger Greg Williams, der for et halvt år siden flyttede til Padborg med sin kone, som arbejder i Hamborg.

For at de begge ikke havde for langt til arbejde, valgte de at flytte til Danmark. Fremadrettet vil den nye kok cykle til arbejde. 

Greg Williams glæder sig til at bruge de første måneder på at falde ind i rytmen på Bov Kro. 

“Jeg ønsker at tilføje nogle nyheder på menukortet, men det bliver selvfølgelig i samråd med ejeren Martin Kerk Shröder. Vi glæder os begge til samarbejdet og jeg ser frem til at lave gode og spændende retter”, siger Greg Williams, som får en kokkeelev på sidelinjen. Det er Kristian Knudsen Jensen, som har været i lære i to et halvt år ■.

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.