To glade købmænd, Bjarne Vinther Nissen og Svend Skødt, hilste på mange gratulanter hos Letkøb i Holbøl. 

Ny købmand vil gøre det mere attraktivt at handle lokalt

Et væld af gratulanter kiggede fra morgenstunden lørdag forbi Holbøl Høkeren.

Dels for at sige goddag til 50-årige Bjarne Vinther Nissen, som er ny købmand i Holbøl, dels for at sige farvel til Svend Skødt, der efter to år som leder af landsbyens dagligvarebutik følger en drøm om at blive selvstændig købmand nord for Juelsminde.

Den nye købmand barsler allerede med nogle nye tiltag, der skal gøre det attraktivt at handle lokalt og vende udviklingen.

“Jeg ser muligheder i Holbøl. Der er mange argumenter for, at der kan skabes en sund forretning her – ellers havde jeg heller ikke valgt den. Jeg agter at være her i mange år”, siger Bjarne Vinther Nissen, der fra nu er frontfiguren i den lokale købmandsforretning.

Svend Skøtt har været styrmand i to år, og det lykkedes ham i 2019 at holde butikken oven vande og komme ud med et overskud på knap 40.000 kroner. Det var butikkens første overskud siden 2009.

Bjarne Vinther Nissen fortæller, at åbningstiderne vil forblive som hidtil. 

“Vi vil altid være to ansatte i butikken, så vi kan give en ekstra god service. Og vi vil stadig bringe varer ud i Kollund, Sønderhav, Rønshoved og naturligvis Holbøl”, fortæller Bjarne Vinther Nissen, der glæder sig til en tæt kundekontakt hos Høkeren i Holbøl. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80