32-årige Jan Bojsen er ansat som ny filialchef i Sydbank Padborg.

Ny filialchef i Sydbank i Padborg

Sydbank i Padborg har fået ny filialchef.

Det er 32-årige Jan Bojsen, som har overtaget roret efter Martin Christensen er tiltrådt som privat banking og investeringsdirektør i Sydbank i Sønderborg. 

Jan Bojsen er bankudlært og arbejdede ni år indenfor bankverdenen i København. De seneste tre år var han ansat som filialdirektør, inden han for to år siden vendte hjem til Jylland og fik arbejde på hovedsædet i Sydbank i Aabenraa. 

Jan Bojsen blev herefter udlært indenfor ledelse og rejste rundt i hele Danmark, hvor han trænede medarbejderne i Sydbank til at blive endnu bedre rådgivere og ledere. 

“Nær kundekontakt er for mig nøgleord sammen med tilfredse kunder med langvarige og gode relationer, bygget op på ærlighed og tillid. Det er en af de primære årsager til, at jeg søgte jobbet som filialchef i Padborg. Jeg ser et stort potentiale hernede med spændende muligheder i det store erhvervsområde, og så kan jeg godt lide at fastholde det nære forhold til både private som erhvervskunder”, fortæller Jan Bojsen.

Fodbold

Selvom Jan til dagligt bor i Kolding sammen med sin kæreste Katrine, der er sygeplejerske, vil han deltage aktivt i lokalområdets forskellige aktiviteter. Han ser frem til at cykle med til den traditionsrige cykelringridning i Bov, og så er der også en fodboldspiller gemt i ham.

“Jeg har haft kontakt med Frank Thietje og fodboldafdelingen i Bov IF, så jeg glæder mig til at Sydbankholdet skal deltage i nogle fodboldturneringer”, nævner Jan Bojsen, som glæder sig til at blive nybagt far i marts.  ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80