Klinik for fodterapi Padborg

Fodterapeut Hanne Jepsen er nyansat hos Lone Bakowsky (th).

Ny ansat hos fodterapeut

Fodterapeuter Lone Bakowsky har travlt. Derfor har hun ansat en ny medarbejder. Klinikken råder nu over 2½ uddannede fodterapeuter. Det medfører, at ventetiden er knap så lang på at få tid til en fodbehandling.

Nyansat er Hanne Jepsen, der har 33 års erfaring fra sin egen klinik i Esbjerg. Hun har valgt at flytte til Bov for at være i nærheden af hendes børn, svigerbørn og børnebørn.

I starten arbejder Hanne Jepsen 2-3 dage om ugen, men fra 20. april er hun ansat på fuld tid i klinikken. Hun har sagt sin lejlighed op i Esbjerg og søger nu efter et passende sted at bo i Bov-omegnen. 

I klinikken er også ansat Sandra Bakowsky på timebasis, da hun er ved at uddanne sig til socialrådgiver.

Indlæg til sko

Lone Bakowsky fortæller, at hun selv laver indlæg til sko i klinikken. Henviste patienter får tilskud fra regionen, og hun er i dialog med kommunen om at lave indlæg til borgere med specielle behov.

Lone Bakowsky har ansat to fleksjobbere i sin klinik. Det drejer sig om Randi Kanne, som passer telefon og Ivonne Sahl, som fungerer som rengøringsdame. 

Lone Bakowsky er netop blevet tildelt kommunens CSR-mærke. Inden længe bliver Lone Bakowsky også akkrediteret på lige vilkår som læger og sygehuse. 

“Det går rigtigt godt på klinikken. Den eneste udfordring er, at jeg mangler lidt mere plads. Jeg vil gerne stå fremme i klinikken og lave indlæg, så folk kan se hvordan det foregår. Det er der ikke rigtig plads til på nuværende tidspunkt”, siger Lone Bakowsky. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80