HPDH er hovednavnet på dette års Grsten Musikfestival og går på scenen som de sidste om aftenen 1. juni.

Morten Latter er klar med sjette Gråsten Musikfestival

Værtshusholder på Den gamle Skomager, 53-årige Morten Latter, gør for sjette gang klar til Gråsten Musikfestival, der finder sted på ringriderpladsen lørdag 1. juni klokken 11.30-23.30.

Hovednavnet er HPDH fra Agerskov, der går på scenen som aftenens sidste band.

“Jeg holdt musikfestival med succes sidste år. Jeg er tilfreds med et lille plus. Vi tjener penge på salg af øl, vand og spiritus, mens boldklubben, spareklubben og andre står for salg af madvarer. Scenerne er større i år. Det hele har fået en tand opad,” siger Morten Latter, der har udfyldt 26 sider informationer og afkrydsninger for at få festivalen sikkerheds- og terrorgodkendt.

12 timers musik

Alt skulle således være på plads og i orden til en god gang musik fra middag til midnat på ringriderpladsen. Spejderne holder øje med to hoppeborge, der skal forlyste de yngre generationer, mens musikken går over scenerne. Det er pop, rock og bluesmusik med lidt af hvert fra diverse genrer. 24 hjælpere har givet tilsagn om at give en hånd med det praktiske.

Bandsene er fra hele Syddanmark og befolker scenen på skift i de 12 timer, musikfestivalen står på. Morten Latter stod for nogle år tilbage for fire musikfestivaler, inden han lagde op på grund af manglende omsætning og tilslutning. Nu er alle sejl sat til for at få sat nyt musikliv i kludene. Quorps busser kører flere faste afgange til Egernsund, Broager og Nybøl i løbet af dagen, så alle kan komme sikkert og tørskoede hjem. ■

Restauratør Morten Latter står for sjette gang bag Gråsten Musikfestival, der finder sted lørdag 1. juni.

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 21. maj 2024

Skrevet af

Lise Kristensen
Lise KristensenJournalist
Ring til 20 75 79 12

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.