I 2024 vil Celina Seemann også ekspedere i tøjbutikker 2dreams. Her ses stående Celina Seemann og siddende Jonna Seemann.

Mor får hjælp af datter i 2dreams

Fra årsskiftet er Jonna Seemann eneejer af den populære tøjbutik 2dreams, der ligger på Borggade i Gråsten.

“Butikken har en sund økonomi, er velfungerende og får megen ros”, nævner Jonna Seemann, som gennem årene har drevet tøjbutikken sammen   

med Jane Hansen. 

Hun går imidlertid ud af ejerskabet, fordi hun ønsker at vende tilbage tit sit gamle fag som social-og sundhedshjælper. Jane Hansen savner den nære og tætte relation til borgere og har derfor sidste arbejdsdag i butikken 30. december. 

“Vi er heldigvis stadig lige så gode veninder, som da vi begyndte. Og det ændres der ikke på”, fastslår Jonna Seemann.

Fremover vil butikken være lukket om mandagen. Om tirsdagen vil kunderne blive ekspederet af Celina Seemann, der er datter af Jonna.

“Jeg glæder mig til at arbejde sammen med min datter. Celina er utrolig service-mindet og forstår at tage fat og gøre en opgave færdig, så det vil fortsat blive en god oplevelse for kunderne”, siger Jonna Seemann, som her og nu har fokus på julehandlen. ■

Skrevet af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.