Padborgs vartegn, Lyren, har 25-års jubilæum i 2024.

Lyrelauget mangler medlemmer

Lyrelauget er i gang med at planlægge 25-års jubilæet i 2024.

“Det skal naturligvis markeres ordentligt. Vi håber på god opbakning fra lokalbefolkningen og de lokale virksomheder”, siger Lyrelaugets formand, Jesper Schimann Hansen, som står i spidsen for en forening, hvor medlemstallet er vigende.

“Desværre falder vores medlemmer fra simpelthen på grund af alder. Vi mangler i den grad nye medlemmer. Det burde ikke være umuligt, da vi har 200 virksomheder i Padborg, men blot 32 af dem er medlem af Lyrelauget”, fortæller formanden.

Jesper Schimann Hansen er i tvivl om, om folk er klar over, at Lyren bliver vedligeholdt for private midler.

“Skulpturen står for at skulle genopfriskes op til 25-års jubilæum. Her skal den stå frisk og flot i al sin pragt. Derfor mangler vi midler”, siger Jesper Schimann Hansen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.