Guldsmed Rie Meyer har kaldt sit Knæk Cancer smykke 2023 for Livets spiral.

Livets spiral er årets Knæk Cancer smykke

Guldsmed Rie Meyer har endnu engang designet et smukt smykke, som sælges til fordel for Knæk Cancer. Smykket har hun i år kaldt Livets spiral.

“Livet går lidt slingret og lidt ujævnt og til tider lidt op og ned. Men heldigvis er der også de gode stunder og godt sammenhold. Derfor har jeg også i år valgt at sætte hjertet på smykket, for det er vigtigt at støtte hinanden i alle situationer og få livet til at skinne igen”, fortæller Rie Meyer om idéen bag smykket. 

Smykket findes som broche, ring og armbånd. Det er lavet i sølv og forgyldt og kan købes i butikken i Padborg.

Smykket findes som broche, ring g armbånd. Det er lavet i sølv, forgyldt og oxyderet og kan købes samt bestilles i butikken i Padborg. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.