Præsident for Lions Club Bov, Allan Greve

Lions Club Bov støtter Ukraines folk i nød

Lions Club Bov har ekstraordinært givet penge til den nødlidende befolkning i Ukraine og til lokale projekter for både unge, ældre og handikappede. 

Der har ikke været så mange penge at dele ud af i år, som der plejer, men løverne er alligevel tilfredse. 

“Selv om vi kun har haft råd til at hjælpe med ca. halvdelen af det samlede beløb, som vi plejer at donere til velgørenhed, er vi tilfredse. Vores arbejde har nemlig stort set ligget stille i de seneste to år på grund af coronaen, så det er rart at komme i gang igen.” forklarer præsident for Lions Club Bov, Allan Greve.

“Normalt støtter vi nødhjælps arbejde i udlandet gennem Lions Katastrofehjælp, hvor vi hvert år donerer et fast beløb. Lions hjælper så rundt omkring i hele verdenen, hvor katastrofer hærger. I år er der desværre brug for en del midler i Ukraine, og derfor har vi gennem Lions Danmark støttet den humanitære indsats i Ukraine med en ekstraordinær donation.” fortæller Alan Greve og tilføjer, at Lions Danmark har et samarbejde med en række polske Lions klubber, som yder humanitær hjælp til det krigsramte Ukraine, og det er her, Lion Club Bov mener, at man kan være med til at gøre en forskel.

Katastrofe

Den ekstraordinære hjælp til Ukraine har ganske vist betydet, at der ikke har været så mange midler til lokale formål, men hos Lions i Bov føler de, at det er det rigtige at gøre. 

“Det er en katastrofe, der sker lige ude foran vores egen dør, så det er klart, at vi skal træde til og hjælpe. Og så håber vi, at coronaen er kommet så meget på afstand, at vi kan komme i gang med vores klubarbejde og tjene penge, som vi kan bruge på velgørende projekter igen til næste forår”, siger Allan Greve. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.