Laila Helt står i spidsen for modeshow

Af Signe Svane Kryger

Laila Helt Brudekjoler har mange smukke kjoler, bælter, sko, jakker og tilbehør til konfirmandernes store dag, som vil blive fremvist til konfirmandmessen torsdag d. 25. januar på Benniksgaard Anneks.

Når dørene går op kl. 19.00, vil forretningen, Brudekjoler Laila Helt, stå klar til at hjælpe med at give inspiration til konfirmationskjolen.

Modeshow

I løbet af aftenen vil der blive afholdt modeshow, hvor der vil være to modeller, der med forskellige outfits og stylinger vil give et bud på, hvordan en konfirmand kan klæde sig på til dagen, hvad enten man ønsker kjole eller buksedragt.

Nyt, lokalt mærke

”Der er kjoler til alle typer piger – både den sporty type, glimmerpigen eller pigen, der ønsker en enkel og klassisk konfirmationskjole”, fortæller Laila Helt. Størrelserne i butikken rækker fra str. 30-48, og der er flere forskellige mærker at vælge imellem. I år er der et nyt mærke, Louise Christine, som en lokal skrædder står bag. Mærket tilbyder eksklusive, skræddersyede og specialdesignede kjoler.

”Generelt set er der et stort fokus på blonder og ærmer på konfirmationskjolerne i år”, fortæller Laila Helt og fortsætter:

”Alle de tendenser og idéer er noget, vi kommer ind på til konfirmandmessen, hvor vi medbringer en inspirationstavle med årets moderne trends både inden for smykker, sko, jakker, hår og i det hele taget stylingen af konfirmationskjolen”, siger Laila Helt.

Laila Helt Brudekjoler har også inviteret frisør, Iben T., fra Sønderborg, som vil vise tendenserne inden for hårstyling til konfirmanderne frem, hvor fletninger i flere forskellige udgaver vil være at se. ■

Laila Helt står klar med at give inspiration til konfirmationskjolen. Foto Søren Gülck

Laila Helt står klar med at give inspiration til konfirmationskjolen. Foto Søren Gülck